pollyxh5's blog

Nike Sportswear readies een andere nieuwe iteratie van de Roshe Run dit najaar: de Roshe Run NM FB, waarin de slanke teen FB Swoosh design met de meer flexibele zool van Natural Motion. Hier zien we de schoen met een unieke camo bovenste in antraciet/zwart/donker grijs kleurenschema's met contrasterende witte Swooshes. Het zit op de top van een zwarte zool, toe te voegen aan deze Roshe Run Bekijk Website NM FB van heimelijke verschijning. Kijkt u binnenkort voor hen in de Staten of halen ze nu van select overzeese retailers zoals m 

Gaan-aan silo, go-to thema, de Nike Roshe Run "Kill Bill" Custom mixen comfort en bioscoop in opvallend mode. Gele bovenste, blood splatter detaillering en zwarte accenten bewijzen voorspelbaar maar nog steeds in het oog springende, terwijl een panel slangenhuid meer unieke kenmerken zoals Kanji-karakters helpt en silhouet effecten van nog meer opvallen. Gluren deze aangepaste Nike Roshe Run in de foto's hieronder en bezoek de GourmetKickz Massdrop pagina voor alle vragen van de bestelling. Bekend om zijn simplistische stylings, loopvlakken de Nike Roshe Run licht voor deze Game Royal/Wit variatie. Gezien hier in zijn Hyperfuse vorm, de toonaangevende schaduw van blauw verzadigde vetzuren van het populaire model bovenste met een grote Enorme Kortingen Nike Air Tailaind 8 Dames Mint Groen Multicolor dosis van wit toegevoegd in voor contrast. 

Tekening inspiratie uit een van de meest opvallende Nike Air Foamposite One kleurstellingen aller tijden, herhalingsbezoeken deze één voor één Nike Roshe Run de weird. Nemen van het thema van de populaire film samengewerkt met het merk in 2013, bewijst deze Nike Roshe Run "ParaNorman" gewoonte opnieuw dat raar wint. Gourmetkickz kookt omhoog deze gewoonte met een gaas en premie tuimelde Lederen bovenste in zwart-wit om te gaan met een volt green soles dat licht omhoog in de nacht. Zombie mist afdrukken wordt gezien op de mediale en laterale panelen om deze spooky sneaker afmaken. 

Net op tijd voor de eerste dag van school zien we de Roshe Run GS tooien met dit unieke gedrukte paar in Hyper roze/Hyper Blue Cobalt-Universiteit. Deze basisschool grootte lopen van de Nike 
Enorme Kortingen Nike Air Tailaind 8 Dames Mint Groen Multicolor
Roshe Run beschikt over een vage, statische print in roze en blauw. De Swoosh krijgt gedrapeerd in Hyper kobalt samen met Universiteit blauwe gezien op de innerlijke voering en trekken tabbladen. Paren voor deze nieuwste Roshe Run GS zijn voor het oprapen op select Nike Sportswear plekken, zoals eenheid. Hemelsblauw detailleren op de teen, Swooshes en tong verder afkoelen deze Roshe, dat momenteel beschikbaar is nu op einde.

Archives

Sponsors

Advertisement

Sponsors

Google this