billigatroja's blog

Icardi stag Inter segrar Sampdoria säsong obesegrad Icardi att hjälpa Inter Win Inter på den sista omgången för att tvinga Neapel, den nya säsongen för att uppnå 7 vinner 2 nivå obesegrad rekord rang. Den Rossoneri, som har gjort 3 segrar i de senaste 4 rundorna, har haft en bitter kamp. De första 18 minuterna, Argentina tröja Bessino header Ferry, Scrinhal Tuishe hit, Inter 1:0 ledande Sampdoria. De första 29 minuterna, Perisich 35 meter bort från den hängande porten för att slå dörren efter pop-up. De första 32 minuterna lämnade Icardi området volley volley i det nedre högra hörnet, Inter 2:0 utökade framkant. Den första 40 minuter, den Icardi header träffar rätt dörrpost att mata ut. Den första 55 minuter, den Perisich begränsat område ronaldo tröjor barn högerkanten kors, Icardi tuishe stag, Inter kommer att skriva om poängen 3:0. De första 63 minuterna, Icardi pass, Perisich liten vinkel skott träffade dörren post pop. En minut senare, KUA Quagliarella på korset, Kovnaki nära träffen, kommer Sampdoria poäng 1:3. Den första 85 minuter, Prait på korset, KUA Quagliarella header återigen gjorde en punkt, men Inter fortfarande besegrade Sampdoria av 3:2. Suso ram Milan vinner nästan 5 omgångar Milan vinner nästan 5 omgångar Chievo de senaste 6 rundor av den senaste 4 omgången för att uppnå 3 segrar 1 lägenhet, inför sådana motståndare, de senaste 4 rundor av AC Milan i away prestanda positiva. De första 36 minuterna, Suso vänster fot båg kula, bollen i den bortre änden av målet, AC Milan 1:0 ledande Chievo. Den första 42 minuter, Suso på höger kors, Cesar ' s header att rädda men oavsiktligt ställa Oolong, AC Milan 2:0 utökade framkant. De första 55 minuterna, Casey till vänster sida av bollen, Chuck Khan Uleåborg i området vänster fot mål hit, AC Milan att skriva om poängen 3:0. De första 61 minuterna, Bielsa från Casey vid foten av bollen efter en volley hit nedre högra hörnet, Chievo poängen till 1:3. De första 64 minuterna, skickade Suso ut direkt, kaliic enda pol i det begränsade området av målet träff, AC Milan 4:1 Victory Chievo, detta är deras sista 5 rundor av seger. Genua 2-3 Neapel Plommon konung Jiyaqunxiong Napoli sköts av Inter till slutet 8 på varandra följande segrar, men fortfarande toppade listan. Napoli fortsätter att vara aktiv inför en återhämtande stat i Genua. Bara 4 minuter efter öppnandet, skickade Galabinov Assist, Talabut den högra flanken av det begränsade området till det nedre vänstra hörnet, Genua 1:0 Tyskland tröja ledande Neapel. De första 14 minuterna, Maertens Free-Kick hit nedre högra hörnet, kommer Neapel poäng 1:1 platt. De första 21 minuterna, Ziriches pass, Gulam s lång-Range skott blockerades av målvakten. De första 30 minuterna, Diavala skickade Assist, Maertens träffade det övre vänstra hörnet Brace, Neapel 2:1 gick över den ledande Genua. De första 33 minuterna, Maertens, den vänstra flygeln av det begränsade området blockerades av målvakten, och sedan blockerades Hamsik. Den första 38 minuterna, Gulam korsar, den Hamsik ' huvudhoppen ute om den lämna dörr kolonn. De första 49 minuterna, Callejon pass, Hamsik Juventus barn tröja s lång-Range skott hög. De första 52 minuterna, på grund av bortgången av väst, Hamsik lång räckvidd från vänster dörr pelare. De första 56 minuterna, Gulam korsar, eftersom Signe header är något högre än balken. De första Portugal tröjor 60 minuterna, som Signe skickade Straight pass, den Maertens stängda området vänstern hit det nedre högra hörnet för att slutföra hat-trick, Neapel 3:1 expanderat bly. De första 76 minuterna, Rigoni Free-Kick kors, IZO header i små begränsade område header hit det nedre vänstra hörnet, Genua kommer att göra mål 2:3, men så småningom Napoli fortfarande ta tre poäng, fortsätter att rankas först i ställningar. Det finns fler World Cup nyheter, så vad väntar du på, stoppa musklicket här http://www.billigatrojaonline.com Ha en ny tröja försäljning! Kom igen!
Bara inte Argentina tröja predika! Italiens möjlighet att varna gudarna? Inför underdog Albanien, Italiens team är i trängande behov av seger för att konsolidera ytterligare Seed team ranking, bara vinna 1-0 av den lilla vinsten. Efter matchen Media score, Adair, på grund av mobil, eftersom Signe och så vidare, alla fick den lägsta punkten eller den näst sista låga poängen en sådan dålig kommentar. Det främre larmet lät. Italiens attackerar fronten. Eftersom Mobile nu bryr sig om en Prestige åtta sidor, gjorde 7 omgångar 9 Ball Big Kill Quartet. Men i landslaget, på grund av den mobila staten av den verkliga nedgången, 2017 han deltog i MULLER tröja Nike fotbollsskor 9 nationella spel, bara gjorde 2 mål. Däremot är Adair ställning något bättre, även Adair är bara ett substitut i Inter Milan, men i landslaget, Adair bara 5 framträdanden i 2017, gjorde 3 mål, inklusive Nederländerna, Uruguay och andra rivaler när målet är det italienska laget i 2017 några höga ljus stunder. Men kriget, eftersom mobil och Adair efter matchen har varit dåliga kommentarer. Inte för att de inte stöddes, utan de fick chansen, men de var vidskepliga om att göra det ensam. De första 40 minuterna, eftersom mobilen fick Bonuchi långt efter rätten att öppna det begränsade området, i mitten av Adair har kört tom, predika det förflutna är förutsättningen för att trycka på grinden, eftersom mobil välja individuella små vinkeln hårt skott avvikelse. Under andra halvåret, Adair också tvungen att bryta sig in i det begränsade området kvar att bilda 2 dussin 2 av den perfekta möjligheten, men Adair också välja en liten vinkel hårt skott, är inte till mitten av mobil pass. Detta kan vara problemet för Italien: lagets angripare kunde inte bilda en lag effekt. På grund av den mobila eller, även om de är för ivriga att bevisa sig, inte vill missa 2018 VM, men denna mentalitet i stället för sin makt kraftigt reducerad. Det finns andra tolkningar, har det italienska laget sina oföränderliga arv: defensiv lag-arbete kedja försvar, brottet beror på "Frälsaren" Argentina tröja av den individuella förmågan. Det klassiska exemplet är 1994 World Cup, Maldini och andra människor ledde stål försvarslinjen, den främre Baggio av en solo Frälsare. Nu Italiens problem är, framsidan av den internationella kvalifikationen är verkligen medelmåttig, den individuella förmågan är ganska allmänt, väntar på att lagkamraten att mata kakan, är det i slutändan ett införande. DEt skulle vara ett stort problem att förvänta sig sårad att återvända i ytterligare spelet, säger Ventura efter matchen. Klart, förväntade Ventura Turin anfallare Berrotti så snart som möjligt skada, jämfört med orsaken till mobil och andra människor, Berrotti samarbete medvetande, offra anda starkare, stödpunkten effekt mer framträdande. Dessutom, de italienska medierna också rådde Ventura att återkalla Valencia Balotelli, Nice ' s. Vi är nu den näst högsta i den spanska anfallaren och bashin i Nice, för att vara lite mer önskvärd. Men herr Ventura sa att han inte skulle tänka på det förrän efter ytterligare spel: "Jag har haft en hel del samtal med Mario Balotelli." I den nära världen kopp, när spelaren är i utmärkt skick, kommer vi att överväga, inga spelare är helt uteslutna från landslaget. När vi kommer in i VM-finalen, kan vi göra några RONALDO tröja experiment, men nu är det omöjligt. Vi behöver viss visshet. "Ventura innebär att se till att efter VM är i turneringen, och genom nästa vår vänskapsmatcher att testa BA Gud." Det finns fler World Cup nyheter, så vad väntar du på, stoppa musklicket här http://www.billigatrojaonline.com Ha en ny tröja försäljning! Kom igen!